STAND BY ME

Beste cultuurliefhebbers,

Het is een open deur te moeten zeggen dat ieder van ons een zware Coronatijd doorstaat, misschien persoonlijk maar zeker ook professioneel. Desondanks blijken we te beschikken over veerkracht en creativiteit. Dat verlicht het leed enigszins, maar lost niet echt de grote problemen op. Ook de komende periode waarin er een versoepeling van maatregelen geldt, zal niet de pijn wegnemen.

In deze maanden zijn 22 Zeeuwse muzikanten, professionals en amateurs, op initiatief van TjoonkGVL en CORTOONS, bezig geweest een classic te registreren in een Anderhalve Meter Sessie. Hier is meer dan honderd uur aan gewerkt. Het echte werk, zeg maar monnikenwerk, is verricht door geluidstechnicus Stan Duvekot en videotechnicus Roan de Graaf.

De video is bedoeld als troost, als hart onder de riem voor iedere Zeeuwse cultuurmaker en liefhebber. Daarom is in deze tijd gekozen voor Ben E. King’s classic: Stand By Me.

Het kan zijn dat u deze video al tegen bent gekomen op de sites van andere podia en cultuuraanbidders, maar MuziekPodiumZeeland waardeert dit mooie initiatief en wil deze clip graag met u delen!


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.