LOCATIES

“t Beest

Podium ’t Beest is al bijna 40 jaar het culturele centrum in Goes. Na een volledige verbouwing in 2016 en 2017 waarbij onder meer alle technische- en publieksvoorzieningen zijn vernieuwd is het podium weer helemaal klaar voor de toekomst. Met een poppodium, een filmhuis, een jeugdtheaterschool en een DJ-school zijn er elke week volop concerten, voorstellingen en evenementen, en ’t Beest is blij daar nu een samenwerking met Muziekpodium Zeeland aan toe te kunnen voegen!

Podium ’t Beest
Beestenmarkt 3
4461 CS Goes

Telefoon: +31 113 228 142
E-mail: info@tbeest.nl
https://tbeest.nl

Bewaerschole

De Stichting Bewaerschole exploiteert al decennia aan de Weststraat 18, 4328 AB, Burgh-Haamstede een intieme tentoonstellingsruimte voor experimentele, actuele beeldende kunst. Voor de periode 2019 t/m 2020 is een tiental kunstenaars uitgenodigd om in het kader van het thema Veranderende grenzen: meanderen tussen orde en chaos’ op dit thema te reflecteren. Het expositieprogramma zal in het najaar 2020 afgesloten worden met een symposium ‘Op Drift!

Nadere informatie over de stichting, het lopende kunstprogramma als ook de bijprogramma’s is te vinden op www.bewaerschole.nl

De Bunder

De Bunder is een landschapstuin van 1 ha groot tussen de Oude Rijksweg en de Panhoeveweg in ’s-Heer Arendskerke.  Onder de noemer ‘een Bunder Kunst’ biedt de tuin ieder najaar artistieke ruimte aan nationale en internationale kunstenaars om een bijdrage te leveren aan een wisselende thema tentoonstelling. Dit jaar is dat thema ‘Follies’, een tentoonstelling waarin op zoek wordt gegaan naar de relatie tussen fantasie bouwwerken, beeldende kunst, architectuur, muziek en poëzie.

De Bunder heeft daarnaast een eigen vaste collectie die de afgelopen jaren een plaats heeft gekregen tussen de bomen, de verscholen paadjes en weelderige kruiden.

Door het jaar heen worden uitdagende, avontuurlijke concerten georganiseerd in de Tent. Concerten die door hun variatie een steeds wisselend publiek trekken. Publiek dat op deze manier wordt uitgenodigd en misschien ook wel uitgedaagd, om ook eens naar muziek buiten zijn eigen comfort zone te beluisteren.

www.eenbunderkunst.nl

De Spot

De Spot is het poppodium van Middelburg.

Wij organiseren concerten, open podia, dansavonden, theater en andere culturele activiteiten. 

Dankzij een brede, diverse en vernieuwende programmering, is De Spot inmiddels een belangrijke spil in de popcultuur van Middelburg en Zeeland.

www.despotmiddelburg.nl

Sint Jacobskerk

De 16e eeuwse Sint Jacobskerk op de Oude Markt in Vlissingen is al jaren het decor voor de klassieke concerten van MuziekPodiumZeeland.

Deze prachtige kerk is uitermate geschikt voor onze concerten. Zowel orkesten als kleine ensembles zijn hier te beluisteren.

 

Kijk in onze agenda voor het volgende concert.

 

www.sintjacobskerk.nl