Archief

vrijdag
13/03
!!!!!! verplaats naar 19 december !!!!!!   Brederode, Scholten en Glerum

!!!!!! verplaats naar 19 december !!!!!! Brederode, Scholten en Glerum

De Spot, 15 euro / 12,50 euro

Met een combinatie van eigen werk en bestaande traditionals neemt het gloednieuwe trio Brederode, Scholten & Glerum het publiek mee op een bijzondere reis.

vrijdag
20/12
Bruut

Bruut

, 14,50 /

BRUUT! en Anton Goudsmit gaan surfen. De vijf heren doken in de platenkasten van hun grootouders, en stortten zich op de surfmuziek uit de jaren ’60. De Hits van o.a. Dick Dale, The Beach Boys, Laika and the Cosmonauts en Benny Joy werden afgestoft en stevig onder handen genomen.

donderdag
05/03
Moving Guitars

Moving Guitars

Podium 't Beest, 15 euro / 12,50 euro

Moving Guitars is een voorstelling waarbij muziek, beeld en dans met elkaar in dialoog gaan. Het element dat deze werelden verenigt is de beweging!

donderdag
19/12
Niek Baar (viool) en Ben Kim (piano)

Niek Baar (viool) en Ben Kim (piano)

, /

Als we het over jong en aanstormend talent hebben, dan voldoet dit duo bovengemiddeld aan die omschrijving.
Violist Niek Baar (28) studeerde viool aan het Haagse Conservatorium bij Peter Brunt en rondde zijn vervolgopleiding af bij Stephen Picard in Berlijn.

zaterdag
25/01
Broken Shadows

Broken Shadows

De Spot, 20 euro / 17,50 euro

Vier jazzliefhebbers vormden het kwartet Broken Shadows, vernoemd naar een van de meest suggestieve composities van Ornette Coleman. Deze saxofonist en componist (1930-2015) heeft de jazz in Nederland beïnvloed. Coleman was een jazzvernieuwer. Hans Dulfer heeft vele nummers van hem gespeeld.

zondag
09/02
Ensemble Aedes o.l.v. Mathieu Romano

Ensemble Aedes o.l.v. Mathieu Romano

Sint Jacobskerk, 20 euro / 15 euro

In het eerste seizoen van 2020 pakt het Franse Ensemble Aedes uit met een bijzonder programma. De a capella groep presenteert het programma ‘La Liberté Intérieure’ op zeven locaties in Nederland waaronder Vlissingen.

vrijdag
14/02
Tristan

Tristan

Podium 't Beest, 15 euro / 12,50 euro

De muziek van de Nederlandse vijfkoppige band Tristan kan het best worden omschreven als feel-good vintage Acid Jazz, met de energie, sfeer en de sound van vandaag, uitgevoerd door enkele van de beste hedendaagse pop/jazzmuzikanten uit Europa.

zondag
23/02
Daniël van der Hoeven (piano)

Daniël van der Hoeven (piano)

Sint Jacobskerk, 17,50 euro / 15 euro

Daniël van der Hoeven studeerde piano aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag bij Ellen Corver en Naum Grubert. In 2010 sloot hij zijn studie cum laude af. Drie jaar later werd Van der Hoeven winnaar van het Internationaal Bach Concours in Würzburg (Duitsland). Zijn liefde voor de muziek van Bach bleek ook in 2014 toen hij tijdens het Internationaal Bach Concours in Leipzig een Speciale Prijs ontving.

zaterdag
29/02
Gatecrash

Gatecrash

De Spot, 20 euro / 17,50 euro

De Nederlandse trompettist Eric Vloeimans treedt op met zijn elektrische band Gatecrash. De Nederlandse trompettist behoort tot de top van de Europese jazz en bezit een schitterende toon die met de jaren alleen maar veelzijdiger is geworden, aldus de Volkskrant.

zondag
01/03
Rien Balkenende (piano) en Evelien de Vries (klarinet)

Rien Balkenende (piano) en Evelien de Vries (klarinet)

muZeeum, 15 euro / 12,50 euro

LET OP!!
HET CONCERT VIND PLAATS IN HET MARITIEM MUZEEUM VLISSINGEN