{@post_title}
maandag 30 november, -0001

MOON TRIO GEANNULLERD!WORDT VERPLAATST!

In 2015 startte pianist Jeroen van Vliet het Moon trio met een nieuwe aanpak, en een nieuw geluid. Aan zijn zij staan Cord Heineking (contrabas, bas, effecten) en Mark Schilders (drums).
Datum maandag 30 november, -0001
Entree 15 euro
12,50 euro(word vriend»)
Locatie De Spot
Bestel kaarten Meer info

Zij delen één focus: het presenteren en omlijsten van de groove en fraaie klanken van de akoestische piano. Eén van de bijzondere aspecten van dit trio is het gebruik van effecten op piano en bas. Deze toepassing van ‘nieuwe geluiden’ creëert een breder perspectief voor zowel de composities als live improvisaties. De muziek wil zowel groovy zijn als het mooie, acoustische pianogeluid laten horen. De composities zijn vaak eenvoudig, maar de muziek heeft een emotionele lading.

Eind 2016 presenteerde Moon hun eerste album, genaamd: Earth Time. Het dromerige geheel spreekt tot de verbeelding van de luisteraar en prikkelt ieders aandacht. In deze tour wordt de nieuwe cd gepresenteerd.

MuziekPodium Zeeland en het Coronatoegangsbewijs

MuziekPodium Zeeland gaat met Coronatoegangsbewijzen werken.

Dat betekent voor ons dat wij weer meer gasten in een veilige omgeving van onze mooie concerten kunnen laten genieten. Voor u als gast van MuziekPodium Zeeland betekent het dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dit kan door middel van
–     Volledige coronavaccinatie
met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

  • Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

U kunt u QR code downloaden met de Coronacheck app. Ook kan u de code op papier thuis gestuurd krijgen. Dat kan via Coronacheck.nl

MuziekPodium Zeeland zal voor aanvang van het concert u toegangsbewijs controleren.Zolang deze maatregel van kracht is zullen wij met deze toegangsbewijzen werken.

Wij hopen u snel weer te zien bij één van onze volgende concerten.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online