{@post_title}
woensdag 21 oktober, 2020

Herfstfestival: Marcel Worms – Piano

Marcel Worms (1951) is een bekende en veelgevraagde pianist.
Datum woensdag 21 oktober, 2020
Tijd 20:00
Entree 15 euro
12,50(word vriend»)
Locatie Sint Jacobskerk
Bijzonderheden Via deze link kunt u thuis genieten van het concert. Het concert en stream beginnen om 20.00 uur. Veel plezier! Klik op de knop "bekijk het concert online".
Bestel kaarten Meer info

 Via deze link kunt u thuis genieten van het concert wat Marcel Worms vanavond geeft in de Sint Jacobskerk van Vlissingen. Het concert en stream beginnen om 20.00 uur.
Veel plezier!

programma


Bekijk het concert online

Bach, Mendelssohn, Shostakovitsj
Marcel Worms (1951) is een bekende en veelgevraagde pianist. Hij studeerde aan het conservatorium in Amsterdam en volgde ook lessen bij de Russische pianist Youri Egorov en bij Alicia de Larocha. Hij is actief als solist en als kamermuziekspeler. Hij is een groot pleitbezorger voor de 20ste eeuwse klassieke muziek en voor de jazz. Hij realiseerde vele Cd-opnamen waarvan een groot deel opgenomen werd in de Zeeuwse Concertzaal (ZEFIR).
Of het nu Bach is, Schönberg, Mompou, Satie, Vasks of Glass, Worms heeft het allemaal in de vingers. Hij werkte samen met de violiste Ursula Schoch (Jazzettes) en de altvioliste Ásdís Valdimarsdóttir (muziek van vervolgde, Joodse componisten). Op zijn laatste (dubbel) cd combineert hij Preludes en Fuga’s van Bach, Mendelssohn en Sjostakovitsj. Tijdens dit recital speelt hij preludes en fuga’s van deze drie componisten.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online