De Tip van Ruud!

Het betreft de pianist Rembrandt Frerichs, die de laatste jaren steeds meer bekendheid heeft gekregen. Niet alleen met zijn eigen trio. Luister maar eens naar de laatste CD Grafitti Jazz. Maar ook door zijn samenwerking met diverse met name Oosterse muzikanten.
Ik heb hem een paar jaar geleden toevallig leren kennen door aanschaf van de CD Levantasy waarop het trio een samenwerking aangaat met Yoram Lachish die o.a. op een Zurna (houten blaasinstrument met riet) en Shehnai (ook een houten blaasinstrument, maar dan met twee rieten en soms aan het uiteinde een metalen bel) speelt.

Doordat ik op de website van LantaarnVenster zag dat hij daar op 10 juli een concert voor 75 mensen geeft, werd ik getriggerd om zijn website te bezoeken. Ik had al meerdere CD’s en heb de overige ook besteld. Wat voor MuziekPodiumZeeland.

Noot van de redactie: Rembrandt Frerichs komt 15 januari 2021 zijn nieuwe cd in ‘t Beest presenteren!


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.