MuziekPodium Zeeland begint weer!

Na een stilte van 6 maanden pakt MuziekPodiumZeeland de draad weer op met meteen een topper op de planken! Isabelle van Keulen speelt samen met Combattimento vooral werken van Telemann op zondag 13 september om 15.30 uur in de Sint Jacobskerk van Vlissingen.

En u kunt veilig dit concert bezoeken.

Ook als u een concert van MPZ bezoekt krijgt u te maken met de richtlijnen van het RIVM. In alle zalen waar wij programmeren zullen wij deze protocollen naleven om er voor te zorgen dat u veilig een concert kan bezoeken. Deze protocollen zullen per zaal misschien iets verschillen, maar in essentie zullen deze protocollen een veilig concertbezoek garanderen. U kunt kennis nemen van deze protocollen op de website van MuziekPodium Zeeland en in de zaal waar het concert plaats vindt.

Verder is het natuurlijk van belang dat u zich aan de hygiëne voorschriften houdt en daar waar nodig de aanwijzingen van de medewerkers opvolgt. Wanneer u zelf of iemand in uw omgeving ziekteverschijnselen heeft of wanneer u afgelopen veertien dagen in contact bent geweest met iemand die ziekteverschijnselen heeft vragen wij u thuis te blijven.

Reserveer u kaarten voor dit concert op www.muziekpodiumzeeland.nl

Of koop u kaart bij De Drukkerij in Middelburg of bij Boekhandel ’t Spui in Vlissingen.

Wij zijn blij dat we eindelijk weer kunnen en hopen u allen weer terug te zien op één van de mooie concerten die wij organiseren.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.