{@post_title}
zaterdag 18 juni, 2022

The Next Big Thing – Jong Talent

ZeelandJazz
Datum zaterdag 18 juni, 2022
Tijd 14:30
Bestel kaarten Meer info

 

Marta Arpini

Marta Arpini is een uit Italië afkomstige singer-songwriter die woonachtig is in Amsterdam.

Dribbelend tussen jazz en dromerige indiepop verovert ze langzaam maar zeker de harten van Nederlandse muziekliefhebbers. Dit doet ze in een van van haar vele verschijningen: van jazz-pop quintet Forest Light en indierockband tiigre tot haar collabo met producer Radio Trapani.

In 2019 brengt ze haar debuutalbum Forest Light uit waarmee ze een Edison Jazz/World nominatie in de wacht sleept. In de zomer van 2021 staat er een nieuwe EP op de planning waarvoor Arpini samenwerkt met de Portugese gitarist Gonçalo Neto.

 

Hanna Marieke

De Utrechtse Hanna Marieke bracht begin juli 2021 haar debuutalbum Rhythms Of Grace uit. In dit concert laat ze je kennismaken met haar muziek en neemt ze je mee op een poëtische reis. Samen met haar trio (piano, contrabas en drums) speelt ze lyrische jazz-composities met een vleugje klassiek en gospel. Tussendoor kan ze je verrassen met haar heldere zangstem en vertelt ze persoonlijke verhalen wat de muziek tot leven roept.

“Door de corona crisis kunnen wij allemaal wel wat frisse hoop gebruiken. Bij een concert neem ik het publiek mee op reis op zoek naar hoop bijvoorbeeld midden in een regenbui, een periode van rouw of teleurstellingen, kale boomtakken of werkloosheid.”

Hanna Marieke van Govers-van Dijk (1996) is in Amsterdam geboren en begon op haar negende met klassieke pianoles. Al snel wilde ze ook leren improviseren en componeren. Als tiener raakte ze geïnteresseerd in jazzmuziek en ging ze jazz pianolessen volgen. In 2018 studeerde ze af aan het Conservatorium Utrecht in de richting piano Jazz & Pop. Sindsdien heeft ze zich ook verder ontwikkeld als zangeres en storyteller.

 

Loek van den Berg Quintet

The Loek van den Berg Quintet takes you on a trip, and keeps you on the edge of your seats with their storytelling compositions, heartfelt improvisations and their fabulous control of their instrument.

Their music is something else, and won’t leave you indifferent! You can feel this during their live shows, where the passion and enthusiasm of the band will take you away.

Podium Molenwaterpark
Middelburg

 

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online