{@post_title}
dinsdag 20 december, 2022

The Choir of Clare College

Traditionele Christmas Carols
Datum dinsdag 20 december, 2022
Tijd 20:00
Entree 25 euro
22,50 euro(word vriend»)
Locatie Sint Jacobskerk
Bestel kaarten Meer info

Muziek Podium Zeeland (MPZ) zorgt, als een van de weinige organisaties, al jarenlang voor opvallende kerstconcerten in Zeeland. Deze traditie vindt plaats in, de uitermate geschikte Sint Jacobskerk in Vlissingen. De sfeervolle opkomst van de zangers is het traditionele begin. De Ceremony of Christmas Carols is geliefd bij gelovigen en niet gelovigen. Het brengt mensen samen.
Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat het Choir of Clare College Vlissingen aandeed, maar dit jaar komen de Engelse vocalisten weer naar Vlissingen.
Sinds de oprichting in 1972, als gemengd koor, heeft het koor internationaal veel faam en aanzien verworven. Het wordt gezien als één van werelds beste University Choirs. De leiding is al heel lang in handen van Graham Ross. Hij bouwde met het koor een rijk en breed repertoire op. Het koor staat bekend om de constant hoge kwaliteit van de voorstellingen.
Voor deze decemberavond wordt een boeiend programma samengesteld waarbij ook de traditionele Christmas Carols de revue passeren.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online