{@post_title}
vrijdag 8 april, 2022

REMBRANDT FRERICHS TRIO

Datum vrijdag 8 april, 2022
Tijd 20:30
Entree 20 euro
17,50 euro(word vriend»)
Locatie Podium 't Beest
Bestel kaarten Meer info

De pianist en componist Rembrandt Frerichs (35) maakte furore tijdens het North Sea Jazz Festival Hij werd door Jazzmagazine zelfs als het hoogtepunt van het festival gezien. Rembrandt is een jonge pianist met een brede blik en een frisse aanpak. Hij is een van de actieve Europese musici die actief is in de voorhoede van de nieuwe generatie jazzmusici. Hij heeft het Amerikaanse jazz repertoire in de vingers, maar past ervoor om de gebaande paden te bewandelen. Hij put uit Europese klassieke muziek en de Arabische muziek. Deze passie werd aangewakkerd tijdens zijn tweejarig verblijf in Egypte. Hij debuteerde als pianist op 22-jarige leeftijd op het North Sea Jazz Festival. In 2007 werd zijn debuutalbum genomineerd voor de Edison publieksprijs en presenteerde hij zijn muziek in de legendarische Jazzclub Birdland in New York. Rembrandt wordt in de media omschreven als een ‘avonturier op de toetsen’ (Trouw) en ‘meester op zijn instrument’ (de Volkskrant). Hij ‘speelt toekomstmuziek waarbij grenzen uit het oor verdwijnen’ (Trouw). In Goes speelt hij samen met bassist Tony Overwater en drummer Vinsent Planjer.

MuziekPodium Zeeland en het Coronatoegangsbewijs

MuziekPodium Zeeland gaat met Coronatoegangsbewijzen werken.

Dat betekent voor ons dat wij weer meer gasten in een veilige omgeving van onze mooie concerten kunnen laten genieten. Voor u als gast van MuziekPodium Zeeland betekent het dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dit kan door middel van
–     Volledige coronavaccinatie
met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

  • Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

U kunt u QR code downloaden met de Coronacheck app. Ook kan u de code op papier thuis gestuurd krijgen. Dat kan via Coronacheck.nl

MuziekPodium Zeeland zal voor aanvang van het concert u toegangsbewijs controleren.Zolang deze maatregel van kracht is zullen wij met deze toegangsbewijzen werken.

Wij hopen u snel weer te zien bij één van onze volgende concerten.

© Muziekpodium Zeeland 2022 | Webchimp, zorgeloos effectief online