{@post_title}
zaterdag 11 december, 2021

Marcel Worms – Piano Geannuleerd wordt verplaatst!

In de reeks “l’Esprit Français”.
Datum zaterdag 11 december, 2021
Tijd 14:30
Entree 20 euro
(word vriend»)
Locatie Cultuurpodium Porgy en Bess
Bestel kaarten Meer info

Marcel Worms (1951) is een bekende en veelgevraagde pianist. Hij studeerde aan het conservatorium in Amsterdam en volgde ook lessen bij de Russische pianist Youri Egorov en bij Alicia de Larocha. Hij is actief als solist en als kamermuziekspeler. Hij is een groot pleitbezorger voor de 20ste eeuwse klassieke muziek en voor de jazz. Hij realiseerde vele Cd-opnamen waarvan een groot deel opgenomen werd in de Zeeuwse Concertzaal (ZEFIR).

Of het nu Bach is, Schönberg, Mompou, Satie, Vasks of Glass, Worms heeft het allemaal in de vingers. Hij werkte samen met de violiste Ursula Schoch (Jazzettes) en de altvioliste Ásdís Valdimarsdóttir (muziek van vervolgde, Joodse componisten). Op zijn laatste (dubbel) cd combineert hij Preludes en Fuga’s van Bach, Mendelssohn en Sjostakovitsj. Tijdens dit recital speelt hij werken van Francis Poulenc en zijn tijdgenoten.

In de reeks “l’Esprit Français”. Een samenwerking tussen Muziekpodium Zeeland en Porgy & Bess.

Met het thema Frankrijk als leidraad.

MuziekPodium Zeeland en het Coronatoegangsbewijs

MuziekPodium Zeeland gaat met Coronatoegangsbewijzen werken.

Dat betekent voor ons dat wij weer meer gasten in een veilige omgeving van onze mooie concerten kunnen laten genieten. Voor u als gast van MuziekPodium Zeeland betekent het dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dit kan door middel van
–     Volledige coronavaccinatie
met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

  • Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

U kunt u QR code downloaden met de Coronacheck app. Ook kan u de code op papier thuis gestuurd krijgen. Dat kan via Coronacheck.nl

MuziekPodium Zeeland zal voor aanvang van het concert u toegangsbewijs controleren.Zolang deze maatregel van kracht is zullen wij met deze toegangsbewijzen werken.

Wij hopen u snel weer te zien bij één van onze volgende concerten.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online