{@post_title}
zondag 24 oktober, 2021

Ensemble Schönbrunn

Uit de schaduw van de meesters
Datum zondag 24 oktober, 2021
Tijd 15:30
Entree 20 euro
17,50 euro(word vriend»)
Locatie Sint Jacobskerk
Bestel kaarten Meer info
(Vanuit Haydn en Mozart naar de vroege romantiek)
Marten Root, Johannes Leertouwer en Viola de Hoog zijn sinds 1987 muzikale vrienden. Een jarenlange samenwerking in ensembles als Ensemble Schönbrunn, Narratio Quartet, Anima Eterna, de Nederlandse Bachvereniging en de Nieuwe Philharmonie Utrecht, die zich naast hun individuele carrières is blijven ontwikkelen. Het gezamenlijke repertoire reikt van Frescobaldi tot Debussy en Schönberg met nadruk op veel onbekend repertoire rond Bach, Mozart, Haydn en Beethoven, naast dat van de meesters zelf. Een 15 tal CD’s met dit repertoire verscheen bij Globe Records. 
In dit concert worden werken van Haydn gecombineerd met composities van tijdgenoten van Mozart en Beethoven: Friedrich Hartmann Graf en Anton Reicha.
MuziekPodium Zeeland en het Coronatoegangsbewijs

 

MuziekPodium Zeeland gaat met Coronatoegangsbewijzen werken.

Dat betekent voor ons dat wij weer meer gasten in een veilige omgeving van onze mooie concerten kunnen laten genieten. Voor u als gast van MuziekPodium Zeeland betekent het dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dit kan door middel van
–     Volledige coronavaccinatie
met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

  • Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

U kunt u QR code downloaden met de Coronacheck app. Ook kan u de code op papier thuis gestuurd krijgen. Dat kan via Coronacheck.nl

MuziekPodium Zeeland zal voor aanvang van het concert u toegangsbewijs controleren.Zolang deze maatregel van kracht is zullen wij met deze toegangsbewijzen werken.

Wij hopen u snel weer te zien bij één van onze volgende concerten.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online