{@post_title}
zondag 10 oktober, 2021

Bram Kreeftmeijer & friends

Datum zondag 10 oktober, 2021
Tijd 15:30
Entree 20 euro
17,50 euro(word vriend»)
Locatie Sint Jacobskerk
Bestel kaarten Meer info

In dit diverse programma zetten we de hobo extra in het zonnetje. Hobo-Solist Bram Kreeftmeijer neemt ons mee op avontuur met zijn instrument, net zoals Father Gabriël dat deed in de film “The Mission”. Hij voert ons door muzikale panorama’s van  “hobo-hit” Mozart naar Poulenc, vervolgt de tocht naar Britten, gaat in een verrassende afslag naar Johan Christian Bach om te eindigen bij Ennio Morricone’s Gabriels Oboe.

Deze toegewijde ondekkingsreiziger wordt op de expeditie vergezeld door 4 muzikale reisgenoten met allen een enorme staat van dienst.Zangerig,spectaculair, virtuoos, maar ook licht, geestig, gekruid met spannende harmoniën. Dit programma heeft vele smaken, van duo’s tot en met een kwintet met voor iedereen zijn moment om in het zonlicht te stralen. 

MuziekPodium Zeeland en het Coronatoegangsbewijs

MuziekPodium Zeeland gaat met Coronatoegangsbewijzen werken.

Dat betekent voor ons dat wij weer meer gasten in een veilige omgeving van onze mooie concerten kunnen laten genieten. Voor u als gast van MuziekPodium Zeeland betekent het dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dit kan door middel van
–     Volledige coronavaccinatie
met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

  • Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

U kunt u QR code downloaden met de Coronacheck app. Ook kan u de code op papier thuis gestuurd krijgen. Dat kan via Coronacheck.nl

MuziekPodium Zeeland zal voor aanvang van het concert u toegangsbewijs controleren.Zolang deze maatregel van kracht is zullen wij met deze toegangsbewijzen werken.

Wij hopen u snel weer te zien bij één van onze volgende concerten.

 

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online