{@post_title}
vrijdag 29 oktober, 2021

Boost!

Programma: Boost! Is Here!! De muzikanten Rob Mostert (Hammondorgel en keyboards), Jerome Hol (gitaar) en Erik Kooger (drums) vormen een apart trio met de naam Boost!
Datum vrijdag 29 oktober, 2021
Tijd 20:30
Entree 17,50 euro
15 euro(word vriend»)
Locatie De Spot
Bestel kaarten Meer info
Deze mannen mengen hun liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelische muziek met een vleugje jazz. Zij hebben rotsvaste ideeën en een duidelijke mening over hun muziek waardoor het geheel opwindend en spectaculair is. Dit effect wordt bereikt, met moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats, Boost! Schudt de toehoorde elke keer lekker wakker. Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen ineen te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een nieuwe boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en ook nog eens voor hen onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als: ‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride’ Boost! werkt momenteel aan het eerste album. Dit album komt uit begin 2021. Zeeland krijgt een voorproefje van deze muziek. MuziekPodium Zeeland en het Coronatoegangsbewijs MuziekPodium Zeeland gaat met Coronatoegangsbewijzen werken. Dat betekent voor ons dat wij weer meer gasten in een veilige omgeving van onze mooie concerten kunnen laten genieten. Voor u als gast van MuziekPodium Zeeland betekent het dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dit kan door middel van –     Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
  • Herstelbewijs Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.
U kunt u QR code downloaden met de Coronacheck app. Ook kan u de code op papier thuis gestuurd krijgen. Dat kan via Coronacheck.nl MuziekPodium Zeeland zal voor aanvang van het concert u toegangsbewijs controleren.Zolang deze maatregel van kracht is zullen wij met deze toegangsbewijzen werken. Wij hopen u snel weer te zien bij één van onze volgende concerten.  
© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online