{@post_title}
zondag 2 oktober, 2022

Bob Reynolds Group

LET OP: AANVANG 16.00 UUR
Datum zondag 2 oktober, 2022
Tijd 16:00
Entree 25 euro
22,50 euro/ Studenten 5,00 euro(word vriend»)
Locatie De Spot
Bestel kaarten Meer info
Youtube

Het is met een trots gevoel van blijdschap dat we vanavond een topoptreden presenteren. MuziekPodiumZeeland is heel blij dat het eindelijk gelukt is om The Bob Reynolds Group naar De Spot in Middelburg te halen!

Bob Reynolds is een veelgevraagde Amerikaanse jazz saxofonist en bandlid van de bekende Amerikaanse band Snarky Puppy. Niet voor niets wordt hij in de Amerikaanse media een geweldige saxofonist genoemd, die iets origineels en verrassends te vertellen heeft, de man die moeiteloos musiceert met een rijk en warm sax-geluid. Naast zijn werk met Snarky Puppy heeft Bob ook getoerd met John Mayer en Larry Carlton. Inmiddels heeft hij ook 9 soloalbums uitgebracht waarvan 4 albums de top 10 haalden in de Billboard Jazz Top 10. Bob Reynolds heeft in 2016 een Grammy Award gewonnen en heeft meer dan 65000 volgers op You Tube.

Hoog tijd voor MPZ om Bob Reynolds in Middelburg te presenteren.

“A self-assured saxophonist and an unassuming yet effective composer…”

The New York Times

“…Reynolds flexes an assured hand with melding hip-swiveling jazz and funk as a bandleader.”
LA Times

“Some of the freshest, most compelling, and most soulful music I have heard recently. Bob Reynolds is an amazing musician, with something very exciting and original to say.” Joshua Redman, Grammy-nominated saxophonist

“Bob is one hell of a saxophonist! His sound is rich and his execution is effortless.” Michael Brecker, Grammy-winning saxophonist.

 

 

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online