{@post_title}
zaterdag 26 maart, 2022

ANTON GOUDSMIT’S TON PETIT

‘De gitaar, dat simpele plankje met wat snaren, is voor mij de redding geweest,’ zegt Goudsmit.
Datum zaterdag 26 maart, 2022
Tijd 20:30
Entree 17,50 euro
15 euro(word vriend»)
Locatie De Spot
Bestel kaarten Meer info

Na een gelukkige jeugd in het Gooi, belandde hij in een woelig Amsterdam. Geestverruimende middelen begonnen het leven van zijn naasten te beheersen. Een enkeling heeft dat met het leven moeten bekopen. Goudsmit gooide zich volledig op de jazz, de gitaar en het conservatorium. Het ruige leven bleef, maar dit beeldt hij nu uit met gitaarbegeleiding.

Zijn nieuwste project is Allesbehalve saai, volgens Goudsmit. De Amsterdamse gitarist is een wervelwind van creativiteit. Hij is in staat de luisteraar te fascineren met verbluffende gitaarspel en zijn levendige persoonlijkheid. Elk concert is een ware happening voor het publiek, zijn collega’s en vooral voor hemzelf.

Vanavond  presenteert Anton Goudsmit splinternieuw eigen materiaal samen met de Amerikaanse bassist Sean Fasciani en drummer Tim Hennekes. De band wordt in De Spot aangevuld met Mete Erker op tenorsaxofoon en Joost Buis op trombone en lapsteel.

MuziekPodium Zeeland en het Coronatoegangsbewijs

MuziekPodium Zeeland gaat met Coronatoegangsbewijzen werken.

Dat betekent voor ons dat wij weer meer gasten in een veilige omgeving van onze mooie concerten kunnen laten genieten. Voor u als gast van MuziekPodium Zeeland betekent het dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dit kan door middel van
–     Volledige coronavaccinatie
met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

  • Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

U kunt u QR code downloaden met de Coronacheck app. Ook kan u de code op papier thuis gestuurd krijgen. Dat kan via Coronacheck.nl

MuziekPodium Zeeland zal voor aanvang van het concert u toegangsbewijs controleren.Zolang deze maatregel van kracht is zullen wij met deze toegangsbewijzen werken.

Wij hopen u snel weer te zien bij één van onze volgende concerten.

© Muziekpodium Zeeland 2021 | Webchimp, zorgeloos effectief online