FIETS 16 JULI MEE MET HET EBONIT SAXOFOON KWARTET!

Dit is het Ebonit Saxofoon Kwartet! Het Ebonit Saxophone Quartet bestaat uit vier saxofonisten uit Spanje, Polen en Nederland. De vier ontmoetten elkaar op het Conservatorium van Amsterdam. In 2016 brachten ze hun eerste album uit dat meteen werd genomineerd voor een Edison Klassiek. Ook waren ze eerder finalist bij Dutch Classical Talent. Eind vorig jaar brachten ze hun derde album uit: Troubled Waters, met speciaal voor hen geschreven muziek.

Dit saxofoonkwartet zal ons zaterdag 16 juli begeleiden tijdens de muzikale fietstocht die MuziekPodium Zeeland organiseert op Noord-Beveland. Fiets mee en geniet naast de 5 mini concerten van dit kwartet ook van het natuurschoon van dit mooie eiland. De route brengt u langs 5 bijzondere plekken waar u kunt luisteren , kijken en wegdromen bij muziek van o.a. Mozart, Bartok en Florio. De fietstocht start in Wissenkerke en eindigt daar ook. U kunt natuurlijk met u eigen fiets meerijden, maar een fiets, al dan niet elektrisch, kunt u ook via MuziekPodium Zeeland huren en afhalen op het startpunt. Onderweg is er natuurlijk ook een lunchconcert. Tegen een bescheiden bedrag kunt u een picknickmand bestellen met al dan niet een lekker flesje wijn. De tocht is voor iedereen goed te fietsen, de te fietsen afstand bedraagt zo’n 37 kilometer en de tocht wordt begeleid door MuziekPodium Zeeland.

Als u meer wil weten over deze fietstocht bezoek dan onze website en reserveer voor dit unieke evenement!

https://muziekpodiumzeeland.nl/programma/de-muziekpodium-zeeland-fietstour-2022/


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.