{@post_title}
zaterdag 16 juli, 2022

De MuziekPodium Zeeland Fietstour 2022

Met het Ebonit Saxofoon Kwartet
Datum zaterdag 16 juli, 2022
Tijd 10:30
Eindtijd 17:00
Entree 15 euro
(word vriend»)
Alternatieve locatie Startpunt: Hotel De Kroon in de Voorstraat in Wissenkerke
Bestel kaarten Meer info

Traject op Noord-Beveland, te beginnen in Wissenkerke

Wat is er mooier dan het Zeeuwse landschap ?Wat is er prettiger dan door dit landschap te fietsen ? Wat is er afwisselender om, al fietsende de verschillende stadjes en dorpen aan te doen, letterlijk levend erfgoed ?Wat als er dan ook nog hele goede muziek klinkt op de route ? Dan heb je, alles bij elkaar opgeteld, een niet te missen ervaring.

De MuziekPodium Zeeland Fietstour 2022 is de naam van een project van MuziekPodium Zeeland, dat precies doet wat het zegt. Het is een fietstour, langs prachtige plekken in verschillende regio’s van Zeeland, waar de beste ensembles acte de présence zullen geven. Per editie speelt 1 ensemble 5 mini-concerten op 5 verschillende locaties, voor het voornamelijk fietsende publiek, dat zich in een matige vaart van concert naar concert kan spoeden via een landschappelijk fraai traject.De exacte route en tijden blijven vooralsnog een verrassing: de eigenlijke kaart, en andere informatie ontvangt u tegen inlevering van uw reserveringsbewijs bij het startpunt van de route. Het is zelfs mogelijk een fiets of e-bike te huren.

De MuziekPodium Zeeland Fietstour is met andere woorden een perfecte mix van muziek, erfgoed, landschap en fiets-toerisme.

Het Ebonit Saxofoonkwartet is een jong, sprankelend ensemble opgericht in 2011 aan het Conservatorium van Amsterdam. De vier musici uit Polen, Nederland en Spanje traden op in de belangrijkste concertzalen van Nederland en daarbuiten waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, De Singel in Antwerpen, Musikverein in Wenen, Liszt Academy Solti Hall in Budapest en het Konzerthaus in Berlijn. Tijdens de fietstocht zullen o.a. werken van Mozart, Bartok en Flore worden gespeeld. 

Zakelijke informatie

Toegangsprijs: 15,00 euro 

Tegen een meerprijs bestaat ook de mogelijkheid om fiets of een e-bike te huren. U kan ook gebruik maken van onze picknick-service. Dit kan u allemaal aangeven op het reserveringsformulier wat u  hieronder kan vinden. Heeft u gereserveerd, dan krijgt u tegen inlevering van uw reserveringsbewijs op het startpunt uw routekaart, eventueel uw huurfiets en natuurlijk een reeks van 5 fantastische mini-concerten. U kunt natuurlijk ook een kaartje kopen en met uw eigen fiets aan de meet verschijnen, vele wegen leiden naar Wissenkerke en daarvandaan.Het startpunt is het terras voor Hotel De Kroon in de Voorstraat in Wissenkerke. De starttijd is 10.30 uur scherp.

Wenst u gebruik te maken van de huurfietsen en lunchmandje? Stuur een mail naar a.zlovic@muziekpodiumzeeland.nl met uw wensen.

Hieronder vindt u de prijslijst.

E-bike heren  €       21,00
E-bike dames  €       21,00
Damesfiets 7 versnellingen  €       10,00
Heren fiets 7 versnellingen  €       10,00
Lunchmandje
Broodje met ham, kaas, fruitsalade, flesje jus de Orange en een reep  €       16,50
Klein flesje rode wijn +  €         5,00
Klein flesje witte wijn +  €         5,00
Prosecco +  €         7,50

 

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online