Eric Vloeimans met nieuwe band in Middelburg!

HOTSPOT! is de nieuwste formatie van Eric Vloeimans gebouwd rond een funky ensemble bestaande uit toetsen, drums, gitaar en basgitaar. Gecombineerd met Eric’s unieke trompetklanken, zal deze samenstelling ongetwijfeld het hart van zijn vele fans sneller doen slaan. 

En weer vernieuwt Eric Vloeimans zich in een onverwachte setting. Na Gatecrash en Kytecrash weet hij vier eigenzinnige muzikanten aan zich te binden in een nieuwe elektrische band met de naam HOTSPOT. Vrolijk, energiek, kleurrijk en no-nonsense: zo kun je de muziek het best omschrijven. Een supermix van mooie melodieën en dansbare grooves.

Eric Vloeimans is ongetwijfeld een van de meest invloedrijke muzikanten in Nederland. Zijn fluisterende trompetspel, diverse projecten en enorme creatieve drive zijn bekend en geprezen. De crème de la crème van de Nederlandse muziekscene, bestaande uit Sjoerd van Eijck (toetsen), Jerôme Hol (gitaar), Phaedra Kwant (bas) en Pascal Vermeer (drums), staat aan Vloeimans’ zijde. Zijn betoverende spel zal echter ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben op het brede publiek. Eric Vloeimans’ HOTSPOT! staat als een huis en het plezier spat van het podium!

Eric doet niet aan hokjes of barrières. Het is de vreugde in de muziek die verbindt en alles mag daarbij langskomen. De trompettist staat bekend om zijn fluisterende spel en een karakteristieke sound, die gloedvol maar tegelijk fluwelig is. Maar ook zijn lyrische kracht, zeer uiteenlopende projecten en een enorme creatieve drive. Met HOTSPOT stroopt hij de mouwen eens flink op voor een stevige portie fusion en jazzrock!

HOTSPOT speelt op uitnodiging van MuziekPodiumZeeland op vrijdag 23 februari om 20.30 uur in der Spot in Middelburg


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.