Dulfer!Total Response opent 2024!

Allereerst natuurlijk, hoewel een beetje laat, de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Wij gaan van onze kant proberen om u ook dit jaar weer te verrassen met veel bijzondere concerten. Dit jaar beginnen we op zondag 14 januari met Dulfer!

Wie kent niet de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (o.a. Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Dulfers saxsound is nog altijd onnavolgbaar en hartverwarmend. De 83-jarige saxofonist geniet nog volop van zijn optredens en is bezig met de Tour 2023/2024.

Hij speelt nog steeds de zalen plat, of het nu is met zijn dochter Candy of met zijn nieuwe band Total Response, een all-star bezetting met het puikje uit de Nederlandse muziekscène. Samen vormen de muzikanten een speelse eenheid, vol speelplezier en energie.

De band speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrol.

Dulfer, de man die aan de wieg stond van de Nederlandse jazzscène en die legendarische concerten organiseerde in Paradiso en als adviseur van het North Sea Jazz Festival en medeoprichter van het Bimhuis. Deze onmisbare figuur in de jazzwereld, treedt in dit concert op met gitarist Jerôme Hol, drummer Hans Eijkenaar, basgitarist Ishaq van Niel en baritonsaxofonist Koen Schouten.

Hol is een van de spectaculairste en meest gevraagde gitaristen van het moment. Hij is een ongelofelijke rockimprovisator in de geest van Eddie van Halen en Jimmie Hendrix.

Eijkenaar werkt met de top van de Nederlandse- en internationale muziekscène, waaronder Anouk, Kane, Kayak. Hij is een begrip onder drummers en nu te horen in een intieme setting.

Niel moet je een keer gezien en gehoord hebben om zijn manier van basspelen: fysiek, virtuoos en ongelooflijk muzikaal, daarna nooit meer te vergeten.

Schouten speelde bij o.a. Caro Emerald en Michelle David. Hij geeft de beestachtig knorrende bariton sax een nieuwe dimensie met een solistisch geluid.

Zondag 14 januari, 15.30 uur

Podium ’t Beest, Beestenmarkt 3, Goes
Tickets: €20,00/ €17,50

Ons nieuwe boekje is uit met het programma tot juni. Nog niet ontvangen? Mail ons op info@muziekpodiumzeeland.nl en u krijgt een boekje toegestuurd.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.