EEN PRACHT VAN EEN KERSTPROGRAMMA!

The Choir of St John’s College o.l.v. Christopher Gray zingen Traditionele Christmas Carols.

Muziek Podium Zeeland (MPZ) zorgt, als een van de weinige organisaties, al jarenlang voor opvallende kerstconcerten in Zeeland. Deze traditie vindt plaats in, de uitermate geschikte Sint Jacobskerk in Vlissingen. De sfeervolle opkomst van de zangers is het traditionele begin. De Ceremony of Christmas Carols is geliefd bij gelovigen en niet gelovigen. Het brengt mensen samen. MPZ haalde al excellente Engelse koren, die een boeiend programma samenstelden waarbij ook de traditionele Christmas Carols aan bod kwamen naar Zeeland. Steeds uitvoeringen waarbij de kwaliteit is gegarandeerd.

The Choir of St John’s College uit Cambridge, dat dit jaar optreedt, is een ware topper. Dit is een van de beste koren ter wereld, opgericht rond 1670, momenteel staat het onder leiding van Christopher Gray.

Het koor is beroemd om haar rijke en expressieve geluid en haar brede en diverse repertoirekeuze, zowel renaissance-muziek, klassieke composities van Haydn en werken van hedendaagse componisten staan op de lessenaars. Een deel daarvan is ook vastgelegd op het toonaangevende Chandos-label, waar het koor sinds 2009 onder contract staat.

Het mag niet verbazen dat het koor vaak bij de BBC te zien en te horen is. Ook worden tournees gemaakt over de hele wereld. Wat wel mag verbazen is dat dit koor nog steeds 6 dagen per week diensten verzorgt in de kapel van het College.

 Let op: De kaartverkoop voor dit concert gaat snel. Hou daar rekening mee!

Dinsdag 19 december, 20.00 uur 

Sint Jacobskerk, Oude Markt 2, Vlissingen

The Choir of St John’s College o.l.v. Christopher Gray

Traditionele Christmas Carols

Tickets: €27,50 / €25,00


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.