Montis, Goudsmit en Directie zetten ’t Beest op zijn kop!

Montis, Goudsmit & Directie is dé souljazz sensatie van dit moment. Dit verbluffend goed spelende hammond trio staat bekend om zijn wervelende live shows. 
Waar ze ook spelen, of dat nou op het Northsea Jazz festival, Mañana Mañana of in Paradiso is, het publiek wordt opgezweept met aanstekelijke grooves doorspekt van jaloersmakende energie. 
Deze band is niet onder één hoedje te vangen. In de stofwolk waar zij hun publiek achterlaten zijn sporen te vinden van funk, rock, gevoelige ballades en geestige invallen. 

Hun optredens worden uitbundig en met een flinke dot humor opgewaardeerd tot een show die zijn weerga niet kent! Dáár zorgt ‘powerhouse’ Directie wel voor…Cyril is een ijzersterke en zeer bekende drummer die, zonder ook maar één keer zijn dansbare beats te verwaarlozen, zaal, band en zichzelf, in plane krijgt met zijn buitengewoon energiek charisma. Cyril is de motor van de band..

Frank Montis heeft zich ontwikkeld tot een autoriteit in de Soul Jazz met zijn grote liefde, de Hammond. Hij weet haar als geen ander te onderwerpen aan zijn perfecte timing en onweerstaanbare groove. Montis speelt de bas met zijn linkerhand zo vanzelfsprekend dat men zich vaak afvraagt hoe dit mogelijk is. Frank weet altijd de perfecte balans te vinden tussen overweldigende expressie en subtiele verwijzingen naar helden als Jimmy Smith en Jack mcDuff. 

Goudsmit duikt zonder twijfel en vol overgave in de groove met zijn eigenzinnige aanpak en onnavolgbare gitaarspel. Elke noot zou de laatste kunnen zijn, gegarandeerd ‘no dull moment’! Iedereen die hem heeft zien spelen weet, Anton is uniek , er is nergens op de wereld een gitarist te vinden zoals hij.. De Britse ‘Guardian’ schreef ooit over hem; “Goudsmit is the kind of guitarplayer that makes you wonder where the fire escape is”.. 

Frank Montis, Anton Goudsmit & Cyril Directie hebben een geheel eigenen herkenbaar bandgeluid ontwikkeld en zijn in staat het publiek te overrompelen met hun spetterende optredens en explosieve mix van muzikale persoonlijkheden. 

Montis, Goudsmit & Directie.. 
Alles wat je leuk vindt! 

Frank Montis, hammond. 
Anton Goudsmit, gitaar. 

VRIJDAG 10 NOVEMBER OM 20.30 UUR BIJ PODIUM ’T BEEST IN GOES!


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.