ARTVARK SAXOFOON KWARTET

De muzikale begeleiders tijdens de MPZ Fietstocht 2023!

Zaterdag 8 juli is het zover! Die dag gaan we weer fietsen! Deze editie van de MPZ Fietstocht vindt plaats op Walcheren. Wij hebben weer bijzondere lokaties gevonden waar dit jaar de mini concerten van het Artvark Saxofoon Kwartet plaats vinden. Plekjes op Walcheren waar u misschien nog nooit bent geweest en waar u waarschijnlijk ook nog nooit naar een saxofoon kwartet heeft geluisterd. Natuurschoon, erfgoed, muziek en de fiets zijn trefwoorden op 8 juli. De tocht is zo’n 40 kilometer lang met 5 maal een stop met concert. Er zijn picknickmandjes te bestellen, met of zonder wijn. U kunt een fiets bij ons huren. En genieten van een fantastisch ensemble. Wat let u! Fiets mee op zaterdag 8 juli! We trappen af om 10 uur bij Jells, Nieuwe Kerkgang 1 in Middelburg. U kunt op de dag zelf een kaartje kopen, maar u kunt natuurlijk ook reserveren op onze website www.muziekpodiumzeeland.nl

Artvark, een saxofoonkwartet waar het stof vanaf geklopt is. Weg met de stoeltjes! Weg met de lessenaars! Artvark beweegt! Artvark meandert door muzikale tradities en beweegt zich over het podium volgens een geïmproviseerde choreografie. Artvark staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons. Artvark ontroert, stinkt, gromt en suist.

Rolf Delfos (alt sax), Bart Wirtz (alt sax), Mete Erker (tenor sax) en Peter Broekhuizen (bariton sax) mengen hun verschillende achtergronden tot een eensgezind, creatief en origineel geluid: de sound van Artvark!

 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.