BOI AKIH & Dans

Gitarist en componist Niels Brouwer en zangeres en tekstschrijfster Monica Akihary vormen een duo onder de naam BOI AKIH. De twee vormen de solide en onafscheidelijke kern van samenwerkingen met een breed scala aan muzikanten, dichters en dansers.

In het kader van een Bunder in Residence heeft BOI AKIH voor deze voorstelling drummer Marcos Baggiani en twee bijzondere dansers uitgenodigd, de Zuid-Koreaanse Miri Lee en de Britse Edward Lloyed. Beide hebben een eigen idioom ontwikkeld in de moderne dans. Miri Lee voegt hier ook elementen uit de verfijnde Zuid-Koreaans dans toe in haar bewegingen. Stap in de opwindende wereld van het onverwachte. Beleef de naadloze samensmelting van moderne dans en livemuziek. Bereid je voor op de magie van improvisatie, waarbij deze vijf performers elkaar inspireren op het podium.

  • Monica Akihary: zang, live sequencer
  • Niels Brouwer: gitaren,
  • Marcos Baggiani: drums, percussie
  • Miri Lee: dans
  • Edward Lloyed: dans

Deze voorstelling is het resultaat van de voorafgaande residentieperiode in het kader van “Een Bunder in Residence” waarvoor Boi Akih is uitgenodigd. Een samenwerkingsproject van een Bunder Kunst en MuziekPodium Zeeland.

Zondag 2 juli op Een Bunder Kunst, Panhoeveweg, ‘s Heer Arendskerke

Inloop vanaf 14.30 uur – Aanvang concert 15.00 uur – Entree is gratis

 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.