TEASER ZEELANDJAZZ

Deze keer in de nieuwsbrief de teaser van het ZeelandJazz Festival.

Komend weekend barst het vanaf vrijdag los in Terneuzen, waar op verschillende locaties geluisterd en gekeken kan worden naar heel veel Jazz. Bewust zijn de ticketprijzen voor dit festival laag gehouden. In De Pit zijn de concerten zelfs gratis en met niet de minsten, waaronder Jan Akkerman met zijn band. Het wordt mooi weer en dat komt goed uit want ook buiten is er genoeg om van te genieten met een podium op de kop van de Noordstraat en de straatorkesten in de Binnenstad.

Het weekend van 16 juni is Jazz in al zijn diversiteit te beluisteren op het ZeelandJazz Festival in Middelburg. Ook in Middelburg zijn er meerdere locaties waar er wat te beleven valt. De Schouwburg, De Spot, Plein 40, de Binnenstad en in de Doopsgezinde Kerk klinkt er muziek. Het Molenwaterpark is rondom de muziektent gezellig ingericht om jong talent een fantastische kans te geven om te spelen. Naast muziek is er een platenmarkt, draait DJ Sandstorm en kan er in de zon genoten worden van een heerlijke Middelburgse Hopbloem dat geschonken wordt vanuit het oude kassahokje van Miniatuur Walcheren. De concerten in het Molenwaterpark zijn ook helemaal gratis toegankelijk. Er zijn stoelen en zitzakken, maar u kan altijd u eigen stoel meenemen!

https://www.zeelandjazz.nl

Bestel tickets via onderstaande link. In de Schouwburg kunt u voor slechts 18,- euro concerten van drie bijzondere bands bijwonen. In dit bedrag zit een consumptie en de garderobe. Een ongekend lage prijs voor dit programma. Voor de concerten in De Spot betaalt u slechts 12,50 euro voor twee bands. De rest van het programma is geheel gratis!

 

https://www.zeelandjazz.nl/kaartverkoop

 

 

Koop nu snel tickets en we zien elkaar of in Terneuzen of in Middelburg!

 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.