Muzikaal weekend bij MuziekPodiumZeeland!

Orlando Le Flemings Romantic Funk

Deze week hebben wij twee prachtige concerten voor u. Voor de jazz liefhebbers komt Orlando Le Fleming met zijn band Romantic Funk zaterdag 22 april naar De Spot in Middelburg. In 2011 was Orlando nog als begeleider van Joey Calderazzo te zien en te horen op het ZeelandJazz Festival, toen nog op het Middelburgse Abdijplein. Nu terug in Nederland om met zijn eigen band een spetterend concert neer te zetten, met toch vooral Jazz, Fusion en Funk. Kijk naar onderstaand filmpje en krijg een indruk van deze bassist en zijn band.

Wij zien u graag zaterdag 22 april om 20.30 uur in De Spot in Middelburg

Bruckner Quartet

Het Bruckner Quartet heeft voor zondag 23 april een mooi programma samengesteld waarin zij de diversiteit van de trombone en het trombonekwartet laten horen. Er zullen originele werken voor deze bezetting ten gehore gebracht worden, onder andere muziek van Ludwig van Beethoven, maar ook van de Nederlandse componiste Saskia Apon en de Zwitserse jazz-saxofonist Daniel Schnyder. Dit zullen we afwisselen met zelf gemaakte arrangementen van onder andere Debussy, Albeniz en uiteraard Anton Bruckner, de componist aan wie het kwartet zijn naam verbonden heeft.

Wij zien u graag zondag 23 april om 15.30 uur in de Sint Jacobskerk van Vlissingen. 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.