TATIANA KOLEVA TERUG BIJ MPZ!

Degene die voorheen onze concerten in de Kloveniersdoelen bezochten kunnen zich ongetwijfeld de concerten van Tatiana Koleva herinneren. Tatiana Koleva behoort tot de top van Marimba bespelers en heeft zich vooral toegelegd op hedendaagse composities. In Middelburg speelde zij menig solo slagwerk concerten en ook met o.a. het Xenakis Ensemble gaf zij bijzondere voorstellingen.

Nu komt Tatiana Koleva terug voor een bijzonder concert in Burgh-Haamstede. Zij speelt daar het programma “Songs voor Marimba” met o.a. een stuk van John Cage.

Dit concert vindt plaats bij De Bewaerschole in Burgh-Haamstede. Bij en in de tentoonstelling O.R.S in Zeeland zal zij hier dit programma ten gehore brengen. In O.R.S in Zeeland laat het kunstenaarsduo HeHe de Oribtal River Station zien. Het werk doet denken aan een enorme reddingsboei die gebruikt wordt om mensen die op drift zijn geraakt te redden. De O.R.S neemt bijna de gehele ruimte van de Bewaerschole in beslag waardoor mensen zich langs of onder het object moeten bewegen om in de ruimte te komen. Dit concert laat mooi zien hoe aktuele kunst en hedendaagse muziek samen komen in één beleving.

De Bewaerschole is maar klein en biedt ruimte aan zo’n vijftig toeschouwers. Bestel dus snel u ticket voor dit bijzondere concert. Meer informatie over Tatiana Koleva, de tentoonstelling in de Bewaerschole en het concert kunt u vinden op www.muziekpodiumzeeland.nl

 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.