Zomertijd!

Ook MuziekPodiumZeeland heeft een kleine zomerstop.

Wij gaan weer inspiratie op doen om ook in 2023 een prachtig programma te kunnen presenteren. Maar graag geven wij u alvast een paar tips mee die u zeker in uw najaarsagenda kan noteren.

 

Op 10 september opent Rien Balkenende ons najaarsprogramma in de Sint Jacobskerk van Vlissingen met een orgelconcert waar hij twee werken speelt van Olivier Messiaan: L’ asention en Messe de la Pentecote. Het grote orgel in de Sint Jacobskerk is uitstekend geschikt om deze werken uit te voeren. Rien Balkenende draagt dit concert op aan Ad van ’t Veer en vertelt vooraf aan het concert wat over deze werken.

Zondag 25 september komt Boi Akih met het programma Storyteller naar een Bunder Kunst in ’s Heer Arendskerke.

Storyteller vertelt een verhaal in kleuren en klanken, over een reis vol onverwachte ontmoetingen. Moderne jazz en geïmproviseerde muziek verweeft BOI AKIH moeiteloos met folktradities uit alle windstreken om daarmee een onconventioneel en toch volkomen herkenbaar en toegankelijk eigen geluid te creëren. Akoestische klanken en elektronische soundscapes vermengen zich met het veelzijdige, warme stemgeluid van Monica Akihary.

Zondagmiddag 2 oktober speelt dan eindelijk The Bob Reynolds Group voor MuziekPodiumZeeland in De Spot in Middelburg. Door Corona hebben wij dit concert drie keer moeten verzetten, maar deze keer moet het lukken.

Bob Reynolds is een veelgevraagde Amerikaanse jazz saxofonist en bandlid van de bekende Amerikaanse band Snarky Puppy. Niet voor niets wordt hij in de Amerikaanse media een geweldige saxofonist genoemd, die iets origineels en verrassends te vertellen heeft, de man die moeiteloos musiceert met een rijk en warm sax-geluid. Naast zijn werk met Snarky Puppy heeft Bob Reynoldsook getourd met John Mayer en Larry Carlton.

 

Op onze website zijn alle concerten te vinden. En hou de brievenbus in de gaten!

Ons nieuwe boekje valt in augustus op de mat.

 

Wij wensen u allemaal een hele fijne zomer toe!

 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.