De MuziekPodium Zeeland Fietstour 2022

Zaterdag 16 juli, 10.30 – 17.00 uur

Met een prachtig traject op Noord-Beveland, te beginnen in Wissenkerke

Muzikale begeleiding door het Ebonit Saxofoon Kwartet.

 

Wat is er mooier dan het Zeeuwse landschap ?

Wat is er prettiger dan door dit landschap te fietsen ?

Wat is er afwisselender om, al fietsende de verschillende stadjes en dorpen aan te doen, letterlijk levend erfgoed ?

Wat als er dan ook nog hele goede muziek klinkt op de route ?

Dan heb je, alles bij elkaar opgeteld, een niet te missen ervaring.

De MuziekPodium Zeeland Fietstour 2022 is de naam van een project van MuziekPodium Zeeland, dat precies doet wat het zegt.

Het is een fietstour, langs prachtige plekken in verschillende regio’s van Zeeland, waar de beste ensembles acte de présence zullen geven.

Per editie speelt 1 ensemble 5 mini-concerten op 5 verschillende locaties, voor het voornamelijk fietsende publiek, dat zich in een matige vaart van concert naar concert kan spoeden via een landschappelijk fraai traject.

De exacte route en tijden blijven vooralsnog een verrassing: de eigenlijke kaart, en andere informatie ontvangt u tegen inlevering van uw reserveringsbewijs bij het startpunt van de route. Het is zelfs mogelijk een fiets of e-bike te huren.

 

Het Ebonit Saxofoonkwartet is een jong, sprankelend ensemble opgericht in 2011 aan het Conservatorium van Amsterdam. De vier musici uit Polen, Nederland en Spanje traden op in de belangrijkste concertzalen van Nederland en daarbuiten waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, De Singel in Antwerpen, Musikverein in Wenen, Liszt Academy Solti Hall in Budapest en het Konzerthaus in Berlijn. Tijdens de fietstocht zullen o.a. werken van Mozart, Bartok en Flore worden gespeeld.

Kijk op onze website: www.muziekpodiumzeeland.nl voor meer informatie.

In samenwerking met de Provincie Zeeland, Gemeente NoordBeveland, Cultuurfonds Zeelandia, Hotel Cafe Restaurant De Kroon en de Houtzaagwerf.

 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.