Gijs Idema en Anna Serierse 8 mei op “De Bunder”.

Zondag 8 mei spelen Anna Serierse en Gijs Idema op uitnodiging van Een Bunder Kunst en MuziekPodiumZeeland in ’s Heer Arendskerke.

Gijs Idema en Anna Serierse gaan op zoek naar nieuwe manieren om de stem en de gitaar samen te laten vloeien. Gezien van een meer op klank gefocuste hoek streven ze naar een unieke blend tussen hun twee instrumenten.

De afgelopen jaren speelden ze in verschillende formaties op vele grote podia en festivals, zoals het Bimhuis, TivoliVredenburg, Generations Festival en het Grachtenfestival.

Met behulp van Keep an Eye The Records namen ze in januari 2020 hun debuut album MOTUS op, die met vele lovende recenties werd ontvangen.

Op dit album klinken hun eigen composities, geschreven toen Anna en Gijs beide in het buitenland studeerde. Je hoort de rust en sereniteit van Trondheim, maar ook de drukte en chaos van New York.

Momenteel werken ze aan hun tweede album, waarbij het gezamenlijk componeren van alle werken centraal staat.

Het concert van Gijs Idema en Anna Serierse begint om 15.00 uur bij Een Bunder Kunst aan de Panhoeveweg in ’s Heer Arendskerke.

Voor het concert kunt u voedsel zoeken op de Bunder.
Al eerder heeft Sjaak Allemekinders rondleidingen aangeboden over de Bunder en het Voedselbos.
Het leek ons wel aardig om dat nu voorafgaand aan het jazz-concert van 8 mei weer eens van stal te halen. Er staan op diverse plekken eetbare bloemen, kruiden en zelfs bomen. Als je durft gaan we daar van proeven zodat je thuis ook een fleurig samengestelde salade kunt maken.

Met een groep van maximaal 10 personen starten we om 13.45u bij de Joert. Daarna is er nog een kwartier, twintig minuten tijd voor aanvang van het concert.
Aanmelden kan met de knop hieronder, je krijgt bericht ter bevestiging.
Aanmelden voor voedsel zoeken / rondleiding op de Bunder (
mailto:secretariaat@eenbunderkunst.nl?subject=voedsel%20zoeken%20%2F%20rondleiding&body=Ik%20wil%20me%20graag%20aanmelden%20voor%20de%20rondleiding%20en%20proeven%20van%20planten%20op%20de%20Bunder.%20%0A8%20mei%20om%2013.45u%20start%20bij%20de%20Joert%0A%0Aaantal%20personen%3A%0Ana


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.