DE TERUGKEER VAN DE FIETSTOCHT!

Na een afwezigheid van twee jaar keert de Muzikale Fietstocht van MuziekPodium Zeeland terug. Zaterdag 16 juli fietsen we door het prachtige Noord-Beveland, waar we u niet alleen muzikaal verrassen, maar u ook versteld zult staan van het mooie natuurschoon op Noord-Beveland. Ontdek het letterlijk levend erfgoed en fiets met ons mee. Muzikaal wordt de tocht begeleid door het Ebonit Saxofoonkwartet. Het Ebonit Saxofoonkwartet is een jong, sprankelend ensemble opgericht in 2011 aan het Conservatorium van Amsterdam. De vier musici uit Polen, Nederland en Spanje traden op in de belangrijkste concertzalen van Nederland en daarbuiten waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, De Singel in Antwerpen, Musikverein in Wenen, Liszt Academy Solti Hall in Budapest en het Konzerthaus in Berlijn. Binnenkort meer informatie over deze tocht, maar zet de datum alvast in vast in uw agenda.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.