ANTON GOUDSMIT’S TON PETIT IN DE SPOT IN MIDDELBURG.

Alles behalve saai! De Amsterdamse gitarist Anton Goudsmit is een wervelwind van creativiteit, in staat de luisteraar te fascineren met zijn verbluffende gitaarspel en levendige persoonlijkheid.

Goudsmit wordt ook wel “de leukste gitarist van Nederland” genoemd. “Vanwege zijn extatische mimiek, maar ook door hoe hij speelt: vol overgave,” aldus De Volkskrant. Goudsmits gitaarspel en composities getuigen van een bijzondere inventiviteit en originaliteit.

In 2010 werd hem de prestigieuze VPRO Boy Edgar Prijs toegekend. De jury prees hem om zijn veelzijdigheid en het feit dat hij verschillende leeftijdsgroepen weet aan te spreken. In datzelfde jaar ontving hij het Duiveltje, de prijs voor beste Nederlandse popgitarist. Elk concert van Anton is een ware happening. Voor het publiek, voor zijn bandleden, en vooral voor hemzelf.

Zaterdagavond 26 maart presenteert Goudsmit nieuw eigen materiaal van het in 2021 uitgekomen album ‘Ton Petit‘, met de Amerikaanse topbassist Sean Fasciani, en coming man Tim Hennekes op drums. Om van dit concert een speciale muzikale verrassing te maken zullen de lyrische rietblazer Mete Erker en de inventieve trombonist/lapsteelgitarist Joost Buis acte de présence geven. En dan krijg je dus Ton Petit +!

Bezetting:
Mete Erker – sax
Joost Buis – trombone, lapsteel gitaar
Anton Goudsmit – gitaar
Sean Fasciani – basgitaar
Tim Hennekes – drums

Zaterdag 26 maart om 20.30 uur in de Spot in Middelburg


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.