Twee extra acts bij MuziekPodium Zeeland!

Donderdag 14 april 2022 – Poppodium De Spot Middelburg – 20.30 uur

Mete Erker & Jeroen van Vliet

Met de release van hun nieuwe album: ‘in’

Met de release van hun voorlaatste album ‘PLUIS’ in 2019 en de intensieve concertserie die daarop volgde, hebben Mete Erker en Jeroen van Vliet weer gevonden wat ze het allerliefste doen: samen spelen. De plaat en tour vormde een nieuw hoogtepunt in hun 30-jarige samenwerking en vriendschap.

Nu, 2 jaar later, is er een vers album met de titel ‘in’.  De composities zijn opnieuw van de hand van Mete en Jeroen en vormen, misschien nog meer dan op ‘PLUIS’, een uitgewogen en bevlogen muzikale reis langs verschillende binnenwerelden. De muziek klinkt donker, dan weer helder, vaak emotioneel, en soms ook licht.  Het individuele spel van Jeroen van Vliet en Mete Erker is volledig complementair. De intense interactie tussen de musici is steeds voelbaar en hoorbaar. Het vormt samen de grote kracht van dit duo, dat maakt dat hun muziek bij je binnenkomt.

Zondag 8 mei 2022 – Een Bunder Kunst ’s Heer Arendskerke – 15.00 uur

Gijs Idema en Anna Serierse

 Gijs Idema en Anna Serierse gaan zoek naar nieuwe manieren om zang en gitaar te combineren. De composities zijn grotendeels zonder tekst en soms gebaseerd op gedichten. De focus ligt op de samenklank die je meeneemt in een verhaal. Je hoort rust en sereniteit, maar ook drukte en chaos, geïnspireerd door verschillende plekken op de aardbol, door vrijheid of vastzitten en door ontsnappen aan een stramien.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.