MPZ presenteert deze week: GALLOWSTREET

Woensdag 2 februari i.s.m. Porgy & Bess: Jan Brokken – Stedevaart

Parade, het Parijs van Erik Satie gaat niet door!

Beide muzikanten zijn geveld door het Coronavirus. We gaan met Jan Brokken samen op zoek naar een nieuwe datum.

.

Vrijdag 4 februari: Gallowstreet

Met de albums ‘Battleplan’ en ‘Hot Lava Sex Machine’ heeft de Amsterdamse brassband Gallowstreet zich geprofileerd als een band die een eigenzinnige interpretatie geeft van wat je met blaasinstrumenten kan doen en een tour de force levert bij haar liveshows. Met hun derde album ‘Our Dear Metropolis’, dat eind maart 2020 uitkwam, neemt de band de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt het geluid dat ze naar vele festivals heeft gebracht aan trance, hiphop en big-band swing, om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten. Met een zelfgebouwde repetitieruimte die ze delen met de collega’s en vrienden van Jungle by Night is Gallowstreet doordrongen van een DIY-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang.

Dit concert vindt plaats in ’t Beest in Goes en begint om 20.30 uur.

 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.