Gallowstreet verplaatst! Marietta Petkova wel in Vlissingen!

Het concert van Gallowstreet wat gepland stond voor vrijdag 26 november  bij Podium ’t Beest in Goes hebben wij door de aangescherpte Corona maatregelen moeten verplaatsen naar vrijdag 4 februari 2022. Gekochte kaarten voor 26 november blijven geldig.

Wat wel door gaat is het concert van Marietta Petkova op zondag 28 november in de Sint Jacobskerk van Vlissingen.

Marietta Petkova is een gevierd pianiste, en graag geziene gast van MuziekPodiumZeeland, wiens uitzonderlijke kwaliteit snel werd erkend in Nederland en ver daarbuiten. Haar interpretatie van Rachmaninovs Études-Tableaux is legendarisch.

​In 2000 veroverde ze het Amsterdamse publiek met een memorabel Rachmaninov-recital in het Concertgebouw. “Grandioze Petkova” en “Pianist Petkova: ideale Rachmaninov” lazen de krantenkoppen in de dagbladen De Telegraaf en NRC Handelsblad. Haar live-opnamen uit Lausanne van de 24 preludes van Rachmaninov werden door de internationale pers toegejuicht.

​Marietta Petkova geniet momenteel van een bloeiende carrière als solist en kamermusicus. Ze staat bekend om haar authenticiteit en veelzijdigheid. 

“Of het nu Rachmaninov, Bach, Brahms of Liszt is, Petkova is fenomenaal” (HP / De Tijd). Marietta is een Steinway-artiest en heeft haar eigen cd-serie op het Bloomline-label.

Marietta Petkova

‘…zo blijft zij als een Toots Thielemans van de vleugel zoeken naar het goud en de pure liefde achter de noten. En alleen dat al maakt haar tot een van de grootste pianisten van deze tijd.’

– LUISTER

 Zondag 28 november om 15.30 uur in de Sint Jacobskerk van Vlissingen.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.