GEEN GALLOWSTREET, WEL CAFÉ DES CHANSONS!

800x250px banner Esprit_Français correct

De nieuwe Coronamaatregelen hebben ons genoodzaakt het concert van Gallowstreet, wat op 26 november gepland stond in Goes, te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Wij houden u op de hoogte. Gekochte kaarten blijven natuurlijk geldig.

Wat zondag 21 november wel doorgaat is het concert in de serie L’Esprit Français, een samenwerking tussen MuziekPodiumZeeland en Porgy & Bess. Charlotte Haessen en het Tobalitha Strijkkwartet bezorgen met het programma Café des Chansons jong en oud kippenvel; de unieke combinatie van de stem van zangeres Charlotte Haesen en het klassiek strijkkwartet Tobalita brengt schitterend Frans repertoire, vol klassieke chansons van Barbara, Gainsbourg, Brel en Piaf in eigenzinnige interpretaties, maar ook eigen werk van Charlotte Haesen passeert de revue. Charlotte Haesen werd geboren in Amsterdam maar groeide groeide op in (Franstalig) Wallonië en studeerde jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Omdat ze de Franse taal zo miste is ze zich gaan verdiepen in het Franse chanson, en dat blijkt haar op het lijf geschreven! 

Na een verrassend optreden in het muziekprogramma Podium Witteman bleek dat Café des Chansons niet langer een publiek geheim mocht blijven en volgden vele optredens in het land. Het NRC werd overrompeld door de ‘prachtig intieme en authentieke performance’ op festival Wonderfeel. Het Parool bekroonde de cd’s van het gezelschap met 5 sterren!

Bezetting: Charlotte Haesen, zang, Robert Lis viool, Tessa Badenhoop, viool, Odile Torenbeek, altviool, Anjali Tanna, cello. 
De strijkers zijn lid van het Nederlands Filharmonisch orkest.

Zondag 21 november – 15.00 uur – Porgy & Bess Terneuzen


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.