Uit ons programma! Boost! – vrijdag 29 oktober

Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelic muziek met een vleugje jazz en veel “attitude” tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden.

Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen in een te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als :‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride ’

Boost! werkt momenteel aan hun eerste album dat na de zomer 2021 uit zal komen.

Rob Mostert : Hammond orgel en keyboards

Jerome Hol : Gitaar

Erik Kooger : Drums

Rob Mostert is al jaren een begrip in Hammond land. Bekend van o.a. ‘Rob Mostert Hammond Group’, ‘Sex Hammond en Rock’n Roll’ en ‘The Preacher Men’ waarmee hij in 2019 de Edison prijs won.

Jerome Hol is een van de meest eigenzinnigste gitaristen van dit moment. Hij nam drie albums op met ‘Jerome Hol Trio’ en tourt al jaren met de Hans Dulfer band.

Erik Kooger is al meer dan 30 jaar op zo’n beetje alle podia in binnen en buitenland te vinden. Een korte greep uit zijn CV:

Michiel Borstlap, Gino Vannelli, Hans Dulfer, Deeldeliers e.v.a.

Momenteel tourt hij met The legends, Christian Pabst Trio en BOOST!


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.