Een mooie vakantiefilm!

Ook wij zijn even aan het genieten van een welverdiende vakantie.

Zondag 12 september starten wij in Vlissingen met het Serafino String Trio. Om u toch iets leuks aan te bieden tijdens de vakantie kan u via onderstaande linkhet hele ZeelandJazz On Air concert bekijken. Dit 2 uur durende streamevenement vanuit de Middelburgse schouwburg is inmiddels bekeken door ruim 2500 kijkers en laat een keur van Nederlandse artiesten de revue passeren. Op één podium staan alle bands die om beurten een kleine set spelen en ondertussen geinterviewd worden door Steffen Brinkhaus.

U ziet achtereenvolgens The Preacher Men, het Conrad Miller Trio, het New Rotterdam Jazz Orchestra, Quartet.NL, het ZeelandJazz Orchestra en Steffen Morrison en band. Een line up waarin de diversiteit van het Nederlandse Jazzlandschap goed te zien en te horen is. In deze vorm was het festival een succes, maar we hopen volgend jaar op een festival waar we weer normaal publiek kunnen ontvangen en mensen buiten kunnen verrassen met spannende, vernieuwende, traditionele en heerlijke jazz. Ga er lekker voor zitten op een druilerige zomerdag en geniet van ZeelandJazz On Air!


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.