Kom veilig naar een concert van MuziekPodium Zeeland!

Na alle versoepelingen is de duidelijkheid over het bezoeken van concerten wellicht iets verwarrend voor één ieder. Maar u kunt ieder MPZ concert veilig bijwonen. Zo heeft u geen test nodig om een concert te bezoeken. Wel doen wij de gezondheidscheck aan de deur en wordt u geregistreerd zoals ook de laatse maanden gebruikelijk was.

Ook hanteren wij de 1,5 meter maatregel. Dat betekent dat u veilig op 1,5 meter van een andere bezoeker zit. De horeca is gewoon open en u kunt dus, zoals u gewend bent gewoon een drankje vooraf, in de pauze en na de voorstelling bestellen. U dient echter wel de 1,5 meter in de rij te respecteren. Hieronder vindt u de link naar de site van de rijksoverheid waar alle regels nog eens duidelijk op een rij staan:

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/naar-theater-bioscoop-museum-of-concert

 

Ik attendeer u graag op het concert van Hannes Minnaar op zaterdag 10 juli in de Sint Jacobskerk van Vlissingen. Hannes zal daar werken van Fauré, Schumann, Ravel en Zuidam.

Dit zijn werken van zijn nieuwste cd Nox. Deze cd heeft vijf sterren gekregen in De Volkskrant, NRC en Trouw en stond in de eindejaarslijstjes van alle kranten.

Volkskrant: ‘Op zijn adembenemende nieuwe album bespeelt pianovirtuoos Hannes Minnaar de nacht’.

Parool: ‘Alles is geweldig aan de cd Nox van Hannes Minnaar.’

 

Kom ook naar “ Geheimen van de Nacht” gespeeld door de Zeeuwse meesterpianist Hannes Minnaar en boek snel uw tickets op www.muziekpodiumzeeland.nl


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.