ZeelandJazz gaat dit jaar ON AIR!

Het is een tijd stil geweest rondom ZeelandJazz. In 2019 heeft er een kleinere versie van het festival plaatsgevonden en in 2020 hebben we ons programma door de pandemie moeten uitstellen.

Helaas is de situatie nog steeds onzeker. Een volledige versie van het festival is momenteel nog niet haalbaar. Maar we kunnen vol trots melden dat ZeelandJazz dit jaar toch door gaat in een alternatieve vorm. Op 19 juni bieden we vanaf 20.00 live vanuit de Schouwburg in Middelburg een spetterend twee uur durend programma aan die je via een interactieve livestream gratis en voor niets in je eigen woonkamer kan beleven. Met interviews, verassende gasten en uiteraard veel muziek!

 

Het podium van de Schouwburg zal goed gevuld zijn. Alle bands staan namelijk tegelijk opgesteld op het podium, ook het zijtoneel zal volledig gebruikt worden. Op deze manier zijn de bands elkaars publiek.

 

De livestream zal gratis te bekijken zijn via onze website www.zeelandjazz.nl. Via Whatsapp kunnen live vragen gesteld worden door het publiek. De presentatie van de avond is in handen van Steffen Brinkhaus.

 

Line-up

Om het publiek te laten zien hoe divers de Nederlandse jazz scene is laten we op deze avond een zeer divers geluid horen. Het beloofd een mooie avond te worden met optredens van The New Conrad Miller Trio, Zeeland Jazz Orchestra, Preacher Men, Steffen Morrison, New Rotterdam Jazz Orchestra & THE QUARTET-NL.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.