4 mei herdenking in de Sint Jacobskerk van Vlissingen

Wij willen U graag uitnodigen het volgende concert, dat MuziekPodium Zeeland samen met Stichting Klassieke Muziek Vlissingen organiseert na de officiële herdenking op 4 mei, te volgen via de live stream die wij zullen verzorgen vanuit de Sint Jacobskerk. Onze ervaring met de streaming die verzorgd werd van de concerten tijdens het herfstfestival in oktober 2020 is uitstekend en wij hebben er veel vertrouwen in dat ook dit concert met goed beeld en geluid te volgen zal zijn. 

Naast twee toespraken zullen Johanette Zomer en Lucia Swarts 4 stukken van Bach vertolken. Het exacte programma vindt u in de link van deze nieuwsbrief.

Hieronder treft u ook de link aan van het concert wat om 20.15 uur zal beginnen.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.