De Mattheus Passion

In deze verwarrende tijden willen wij u deze prachtige uitvoering van de Mattheus Passion van Johann Sebastian Bach, uitgevoerd het Holland Baroque Orchestra & Koor, onder leiding van Ton Koopman niet onthouden. Goede vrijdag ligt weer achter ons, maar wij denken dat ook na de Pasen deze uitvoering meer dan de moeite van het kijken waard is.

Ton Koopman zegt: “ Voor mij is de Mattheus Passion één van Bach’s meesterwerken. De emoties die Bach in het werk stopt zoals verdriet, kwaadheid, schuld en de muzikale toewijding maakt dat het stuk mij recht in het hart raakt. Ik ben blij en dankbaar dat ik, in deze uitdagende tijd,  deze prachtige en geruststellende muziek mag vertolken met het Amsterdam Baroque Orchestra & Koor.”

Veel kijk en luisterplezier. 

 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.