Concert van The Laughing Bastards verplaatst!

Ook het concert van de Belgische Laughing Bastards hebben wij kunnenn verplaatsen. Dit concert wat aanvankelijk plaats zou vinden op zondag 31 januari bij een Bunder Kunst in ’s Heer Arendskerke hebben wij kunnen verplaatsen naar de zomer en wel op zondag 18 juli 2021 ook bij een Bunder Kunst.

 

 

Ook voor MuziekPodiumZeeland is dit een moeilijke tijd. Vooral een tijd van stilte. We kijken weliswaar vooruit en zijn druk bezig met plannen maken. Toch maakt de Corona crisis het moeilijk om vooruit te kijken. Maar mocht er versoepeling komen, weet dan dat wij klaar zijn om u weer te ontvangen en veilig weer prachtige muziek te laten zien, horen en beleven!

14 februari staat het Ensembe Schönbrunn op de agenda. Als alles mee zit zal dit ensemble die zondag een concert geven in de Sint Jacobskerk in Vlissingen.

Op dit moment achten wij de kans dat dit concert doorgaat niet erg groot. Om u in deze tijd van stilte en avondklok toch iets mee te geven van dit ensemble hieronder een filmpje van het Ensemble Schönbrunn Live in De Klassieken.

https://www.youtube.com/watch?v=Gz58LpNceP8

Veel plezier en wij hopen u allen te zien bij het concert van dit bijzondere ensemble.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.