Een Mooi Muzikaal 2021!

Allereerst wil ik u allen namens MuziekPodium Zeeland het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en hoop dat u allen in goede gezondheid dit jaar door zal komen.
Het zijn nog steeds onzekere tijden, ook voor muzikanten. Veel muzikanten hebben al tijden niet gespeeld en zien hun inkomen geheel verdampen. Na september hadden wij weer voorzichtig de draad opgepakt en hebben wij tot grote tevredenheid van muzikanten en publiek nog een aantal mooie concerten kunnen realiseren.
De laatste lockdown heeft alles weer in stilte gehuld en we weten nog niet wanneer de muziek weer zal klinken. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. We hebben een prachtig programma voor de eerste helft van 2021 en binnen de beperkingen die er gelden zullen wij er alles aan doen om deze concerten door te kunnen laten gaan.
Ook voor 30 mensen!Het nieuwe programmaboekje van MuziekPodium Zeeland is uit. Mocht u graag een exemplaar ontvangen, mail dan even naar info@muziekpodiumzeeland.nl en u krijgt het boekje thuis gestuurd. Ik licht er twee concerten uit om u alvast de kans te geven deze datum in de agenda te noteren!
Vrijdag 5 maart het Yuri Honing Quartet in ’t Beest in Goes met de presentatie van de cd Bluebeard met drievoudig Edison winnaar Yuri Honing op tenorsax, Wolfert Brederode op piano, Gulli Gudmundson op bas en Joost Lybaart op drums.
Zondag 16 mei zingt Marco Beasley, één van de populairste en meest bekroonde ster uit de klassieke muziekwereld, het meest persoonlijke concertprogramma dat hij ooit maakte. Natuurlijk in de Sint Jacobskerk in Vlissingen.

Net als u wachten wij de persconferentie van 12 januari af en mocht er ruimte zijn  voor versoepelingen dan zien wij u in januari graag nog bij een van onze concerten!


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.