Nieuwe data en een nieuw bestuurslid!

In deze roerige tijden hebben wij toch twee nieuwe data kunnen vinden voor de concerten van Brederode, Scholten en Glerum em het Rembrandt Frerichs Trio. Brederode, Scholten en Glerum geven op vrijdag 16 april om 20.30 uur in de Spot in Middelburg. Het Rembrandt Frerichs Trio geeft op vrijdag 21 mei om 20.30 uur acte de présence bij Podium ’t Beest in Goes. Voor het concert van Tomoko Mukaiyama op 17 januari, ook geannuleerd, zijn wij nog op zoek naar een nieuwe datum.

Nieuws is ook dat Monique de Jonge is toegetreden tot het bestuur van MuziekPodium Zeeland. Wellicht heeft u haar al ééns gezien als presentatrice van het cultuurblok bij JENZ tv. Verder is Monique de Jonge bij HZ  Cult verantwoordelijk voor het cultuurprogramma voor studenten in de Provincie Zeeland. Wij vinden haar naast Peter van Breda en Hans van de Boezem een welkome aanvulling op ons bestuur. Zij zal MPZ met haar kunde en netwerk zeker een positieve bijdrage kunnen leveren aan MPZ.

KERSTAKTIE.

Om dit jaar vol kommer en kwel af te sluiten verloten wij 3 cd’s plus een uniek mondkapje van MuziekPodium Zeeland onder de lezers van onze nieuwsbrief. Wanneer u een mail terug stuurt naar info@muziekpodiumzeeland.nl en daarin u naam en adres vermeldt onder de noemer kerstaktie MPZ  kiezen wij willekeurig drie personen die één van de drie cd’s thuis gestuurd krijgt!

           

Ook ons jaarlijkse kerstconcert gaat dit jaar niet door. Om u toch wat troost te bieden in deze donkere dagen een link met een stemmige film met prachtige kerstliederen van het Engelse Choir of Clare College uit Cambridge onder leiding van Graham Ross, het koor wat al enkele keren voor ons het kerstprogramma heeft verzorgd in de Jacobskerk.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=MsvwEUrEqyw

MuziekPodiumZeeland hoopt op een 2021 waar weer meer mogelijkheden zullen zijn om te doen wat wij heel graag doen: prachtige concerten organiseren. Binnenkort valt ons nieuwe boekje bij u in de bus. Heeft u geen boekje ontvangen, vraag dan gratis een exemplaar aan op: info@muziekpodiumzeeland.nl o.v.v. boekje en u adres.

Namens het team van MuziekPodium Zeeland wens ik u allen fijne kerstdagen toe en vooral een gezond 2021.

Wij zien u graag in goede gezondheid terug bij één van onze concerten in het nieuwe jaar!

 

Maurits Portier

Directeur MuziekPodium Zeeland.

 

 


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.