Concert Aventure verplaatst naar De Spot!

Ook nu zetten de aangescherpte Corona maatregelen het culturele leven weer op zijn kop.

De Zeeuwse Veiligheidsregio beslist voor donderdag of er voor de Zeeuwse zalen, theaters en podia een ontheffing verleend zal worden. Ondertussen zitten wij ook met de 30 personen regel. Omdat wij in de Burgerzaal van het Middelburgse stadhuis maar 26 mensen mogen ontvangen, hebben wij besloten om het concert van Aventure op vrijdag 2 oktober aanstaande te verplaatsen naar De Spot in de Beddewijkstraat in Middelburg. MuziekPodiumZeeland heeft met De Spot een uitstekende samenwerking. Het is de thuisbasis voor de Jazz concerten. Ook hier worden de RIVM maatregelen nageleefd en kunt u veilig dit concert bezoeken. Samen met het team van de Spot gaan wij ons best doen om ook het concert van Aventure tot een mooie belevenis te maken.

Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hopen u snel weer te mogen ontvangen

https://aventure-ensemble.nl/podcast/.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.