Geen Quarteto Latinamericano maar Serafino!

U heeft misschien deze week wel onze flyer in de bus gekregen met daarop een kleine greep uit het programma van MuziekPodium Zeeland voor het komende najaar. De folder was net vers van de pers en er moest al een verandering doorgevoerd worden. Door de strenge Corona maatregelen in midden Amerika is de hele tour van het Quarteto Latinamericano komen te vervallen. Het kwartet kan het land niet verlaten dus is de tour die dit Grammy Award winnende kwartet in Europa zou doen uitgesteld. Wellicht zijn ze in 2021 of 2022 te zien en te beluisteren bij MuziekPodium Zeeland. In het Serafino String Trio hebben wij een hele goede vervanger gevonden. Dit trio met Emi Ohi Resnick op viool, Simone van der Giessen op altviool en Timora Rosler op Cello zullen op zondag 11 oktober in de St Jacobskerk een prachtig concert verzorgen met werken van Bach, Kurtag en Mozart.

Zet het alvast in uw agenda! Hieronder alvast een voorproefje:

Mozarts divertimento KV 563 gespeeld door het Serafino String Trio.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.