Pak u fiets, Spotify in de oren en fiets de Zeeland Muziektent Fietstour van 2017!

Herinnert u zich de fietstochten van MuziekPodium Zeeland nog?

Waarbij we inmiddels bijna ieder gedeelte van de provincie hebben aangedaan en langs al zoveel mooie plekken en muziektenten zijn gereden met even zoveel geweldige ensembles.Samen met de Provinciale VVV hebben wij deze prachtige routes uitgezet. Vorig jaar nog aan de rand van het Verdronken Land van Saeftinge, maar ook bijzonder was het New Trombone Collective in Fort Ellewoutsdijk. Dit jaar zou de tocht door Noord-Beveland gaan. Dat bewaren we voor volgend jaar. Mocht u toch willen fietsen, zoek dan op Spotify het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet op, doe u oortjes in en fiets deze prachtige route door Walcheren.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.