Ook in de zomerperiode geen concerten bij MuziekPodiumZeeland!

MuziekPodiumZeeland zal ook deze zomer geen concerten organiseren.
Alhoewel er straks weer een mogelijkheid is om kleine concerten voor maximaal 30 personen
te organiseren, pakt MuziekPodiumZeeland de draad pas weer op in september.
Wij hopen dat de verruimingen die nu aangekondigd zijn geen nieuwe uitbraak tot gevolg heeft en dat er meer ruimte komt om concerten te beluisteren en beleven. MuziekPodiumZeeland is, samen met andere partijen, druk bezig om te kijken hoe we dit allemaal zo goed mogelijk kunnen realiseren. Wanneer we meer duidelijkheid hebben hoort u dat natuurlijk meteen van ons.

Ondertussen had u komend weekend bij ons het Quintet van Loek van den Berg kunnen zien.

Loek van den Berg (1996) is een Nederlandse saxofonist, gevestigd in Rotterdam. Door zijn toegankelijke en herkenbare speelstijl, die uit veel lyriek, interactie en swing bestaat, kan hij elke keer zijn publiek bereiken. De speelstijl van Loek wordt beïnvloed door verschillende saxofonisten als Cannonball Adderley, Sonny Stitt en Paul Desmond.

Het Quintet van Loek van den Berg neemt je mee op een reis en houdt je op het puntje van je stoel met hun vertellende composities, oprechte improvisaties en hun fantastische controle over hun instrument. Hun muziek is iets anders, en laat je niet onverschillig! Je kunt dit voelen tijdens hun liveshows, waarin je meegenomen wordt door de passie en het enthousiasme van de band.

Loek van den Berg: Saxophones
Nathan Surquin: Trombone
Aseo Friesacher: Piano
Dean Montanaro: Bass
Jens Meijer: Drums

Wij nodigen het quintet uit om op een latere datum te komen spelen. Ondertussen een mooi filmpje om een indruk te krijgen van het quintet.

Wij wensen u veel luister en kijkplezier.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.