Bewaerschole het hele jaar dicht!

De Bewaerschole, waar MuziekPodiumZeeland dit weekend te gast zou zijn met een concert van Tatiana Koleva, heeft besloten om in 2020 niet open te gaan. De regelementen rondom de Corona crisis maken dit niet mogelijk. De Bewaerschole heeft besloten om het programma een jaar te verplaatsen. Dat betekent dat u het concert van Tatiana Koleva op een later te bepalen datum kan bezoeken.

Over Tatiana Koleva:

Met haar gepassioneerde optredens weet percussioniste Tatiana Koleva als geen ander nieuwe gecomponeerde muziek toegankelijk te maken voor een breed publiek. Ze wordt erkend als een van de beste solo-performers op marimba, in haar geboorteland Bulgarije en in haar huidige thuisland Nederland, maar ook internationaal. Daarbij heeft ze veel betekend voor de emancipatie van de marimba als volwaardig solo-instrument.

Tatiana Koleva awarded a Golden Medal of the 4thManhattan International Music Competition, June 2019!

From the jury rapport: “.. It was the consensus of the commission that your performances reflect a huge musicality, depth of interpretation, and technical expertise needed to distinguish oneself in the music profession.


Reactie toevoegen

Your comment will be revised by the site if needed.